Tatra klub web :  Diskusní fórum TKB
 
Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2
Ekora
Autor: Jenda (IP zapsáno)
Datum: 16.10.2005 18:29

Nemáte někdo kontakt na Ekoru?? Na netu jsem nic nenašel. Díky

Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 16.10.2005 19:11

No to bude tím, že nic takového jako "ekora" asi neexistuje. Jo to kdybys hledal třeba Ecorru, tak bys našel stránky, e-mail či telefon hned.

Re: Ekora
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 16.10.2005 22:03

Sice nevím, jak je to možné, ale společnosti "EKORA s.r.o." existují dvě. Tak kterou hledáš? Tu pražskou, se sídlem: Praha 4, Nad Opatovem 2140/2, PSČ 140 00, zabývající se geografickými pracemi nebo tu druhou, zabývající se poskytováním účetních a auditorských služeb se sídlem: Ústí nad Labem, Šafaříkovo nám. 873/8, PSČ 400 03? Až si vybereš, zkusím najít kontakt. ;-)

Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 17.10.2005 08:20

OK, do obchodního rejstříku jsem se nedíval.

Re: Ekora
Autor: Jenda (IP zapsáno)
Datum: 18.10.2005 18:58

Díky chlapci Tatrováci,
toto fórum je pravěpodobně plné zahořklých trapáčků, čekajících na někoho, kdo jim pomůže zvednout si sebevědomí. Opravdu děkuji za ochotnou pomoc. Ty Vaše auta tedy musí vypadat....risan napsal:

Re: Ekora
Autor: Michal Heky (IP zapsáno)
Datum: 18.10.2005 19:24

Hmmm. Tos mě, Jendo, vystihl přesně. 613ku jsem si koupil, abych konečně něco udělal se svým sebevědomím. Ale protože to moc nepomohlo, aspoň navštěvuji toto fórum. A hned jsem king. To dává logiku.

Re: Ekora
Autor: svičkař (IP zapsáno)
Datum: 18.10.2005 21:48

Pro Jendu.
Jestli ještě nemáš kontakt tak je: ECORRA s.r.o.
Areál DV Lubina 252
742 21 Kopřivnice - Lubina
tel: 556 808 507

Re: Ekora
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 18.10.2005 22:37

No tak Jendo, pokud nehledáš Ekoru, ale Ecorru, tak ti mají i vlastní webové stránky [www.ecorra.com], tam najdeš kontaktů.... Takhle je to s tebou těžký, když nevíš co chceš a neumíš se vymáčknout. A jak vypadá tvoje auto si dovedu živě představit, když se neobejdeš bez pomoci Ecorry, takže bych tu tak nemachroval... :-p


Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 19.10.2005 08:09

Hmm, to by mne zajímal ten myšlenkový postup, kterým Jenda došel na to, že auta zahořklých trapáčků musí "vypadat". To má nějakou souvislost? Snad si Jenda nemyslí, že škaredé auto = nízké sebevědomí?

Re: Ekora
Autor: D_A (IP zapsáno)
Datum: 19.10.2005 09:51

A taky: velké auto = polobotky č. 4. :-D
Na to nezapomínejte!!!

Re: Ekora
Autor: Wally (IP zapsáno)
Datum: 26.10.2005 15:02

Bože, kdybyste pořád někoho nebrali za slovo a radši napsali www.eccora.com, uděláte mnohem líp. Jako bych tu do někoho jebal, že neumí psát velká písmena, háčky a čárky. Tak se radši zklidněte.

Re: Ekora
Autor: lucian (IP zapsáno)
Datum: 26.10.2005 16:51

No rozhodně [www.eccora.com] by tady nikdo nenapsal, protože to je [www.ecorra.com]. Když něco sháním, tak musím vědět co!
Pokud Jenda myslel Ekoru, tak ta má stránky [www.ekora.cz]! Třeba vypustil olej na dvoře a teď shání ekologické služby na odstranění způsobených ekologických škod.
Pro Jendu: Nemůžeme tušit, jakou firmu sháníte, když napíšete název firmy, kterou neznáme!
Také to mohlo být:
[www.ekora.com]
[www.ekora.net]
[www.ekora.pl]
...



Příspěvek byl zeditován (26. 10. 2005 16:58)

Re: Ekora
Autor: Lubomír (IP zapsáno)
Datum: 26.10.2005 19:58

Jako malé děti. pokud někdo píše sem, patrně bude chtít ECCORU. Jste občas opravdu oslové. Ale tak to tu chodí. Lubomír
I když si některých názorů vážím. Trošku pochopení..prosím.

Re: Ekora
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 26.10.2005 20:44

A ta "Eccora" je sakra furt co? Žádný takový subjekt v celé ČR NEEXISTUJE, samozřejmě ani ta doména NENÍ zaregistrována. Tak na koho chcete kontakt, když nikdo toho jména není...???

Já chápu, že né každý je schopen napsat jedno blbé dvojslabičné slovo neznámého původu, ale aspoň bych bych rád, abyste se přestali řídit heslem "podle sebe soudím tebe"...

Re: Ekora
Autor: D_A (IP zapsáno)
Datum: 27.10.2005 07:50

Luboši, za nás se v češtině slabikovalo takto: e-co-rra. Dnešní pravidla mohou býti jiná, nehádám se.

Wally, ty ses teda předvedl :-D. Zlomyslnosti není nikdy dost, že? Koukej:

www.eccora.com
Here are some related websites for: eccora.com

Sponsored Links
Wireless Data Modems
MaxStream 900MHz and 2.4GHz Long range and low power modules
www.maxstream.net
COTS Solutions
Full range of boards ans systems for mission critical use.
www.thalescomputers.com

... atd.

Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 27.10.2005 08:22

Lubomíre, ty sis nevšiml, že na toto fórum píšou i lidi, co vůbec nemají s Tatrou nic společného? Moc bych si přál, aby to bylo tak, jak Ty si maluješ, ale už jsem tu viděl i člověka, který nabízel štěňata. Já osobně analfabety neuznávám. Číst a psát musí umět dnes i automechanik, jinak dřív něbo později něco posere. Jak už tu mnohokrát zaznělo, když něco hledám, musím vědět co.

Re: Ekora
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 27.10.2005 11:39

Máš pravdu Agente, to bych jim křivdil, na trojslabičné slovo už asi dnes nestačí absolvovat druhou třídu základní školy, už to asi chce minimálně pedagogickou fakultu...

Re: Ekora
Autor: Wally (IP zapsáno)
Datum: 28.10.2005 09:32

Pánové - na to mám jen jedno: :-)

Do uvozovek jsem www.eccora.com nedal schválně. Teda dal, ale potom jsem si řekl, že to zkusím. A co? Čekat reakci. A dočkal jsem se toho, co jsem očekával, čeho jsem si byl jistý. Sorry pánové, ale z mých slov si tu nikdo nic nevzal... Ale co, já z Vašich taky ne. Ale abych Vám nekřivdil za zbytečné řešení píčovin - tedy nějakého "céčka" a "káčka", všiml jsem si, že tu pánové umějí už psát. K tomu gratuluji.

Teď se Vám v hlavách honí, jak mě sejmete, protože jste uměli psát už dřív a abych si prošel jiná vlákna, že jsem Vás nařknul neprávem? Za to sorry, ale je tu dost takových, kterým dělá problémy najít na klávesnici ě, š, č, ř, ž, ý, á, í, é... Jsem zvědavý, co těď napíšete. Papa chlapci.

Re: Ekora
Autor: ladis (IP zapsáno)
Datum: 28.10.2005 10:57

Wally, chlapče, já tomu nerozumím. Jestli Jenda hledal tu firmu, co má s Tatrou něco málo společného, tak to je ECORRA spol. s r.o. (http://www.ecorra.com/), čili jedno cé, dvě er, zatímco Ty zde již po druhé uvádíš nějaké stránky se dvěma cé a jedním er, tj. http://www.eccora.com/, které nemají se zaměřením tohoto fóra vůbec nic společného. Můžeš mi prosím vysvětlit, jak jsi došel na to, že Jenda schání zrovna to, co se mu již po druhé snažíš podsunout?


Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 28.10.2005 12:09

No co s Tebou máme Wally dělat? Když nenapíšeš jmenovitě, koho bys si přál urazit, tak by se snad měli ozvat všichni? Nebo nikdo?

Re: Ekora
Autor: Wally (IP zapsáno)
Datum: 30.10.2005 02:28

Ale pánové, já tady nikoho urážet nechci, alespoň ne Vás - tedy risana, ladise, Luboše, D_A, Lubomíra, luciana, svičkaře, Michala Heky a Jendu. Jen jsem chtěl říct, že je tu plno lidí, kteří neumějí ani psát a přitom do každého rejou s takovýma píčovinama, jako byla uvedena výše, tedy, že jste chudákovi Jendovi nemohli odpovědět, i když jste moc dobře věděli, na co se ptá a namísto toho jste se do něj pustili. A pak se nedivte, že se nasere, když řešíte takovou píčovinu a řekne Vám to, co řekl, i když to tak třeba myslet nemusel a mě to pak sere taky, protože mi to přijde, že si tady musí každý řešit nějaký ten komplex, nebo se tu vybije, když ho někdo nasere v práci apod., a potom Vám sem cpu dvě R místo dovu C, abych se ujistil, že POŘÁD řešíte hovno, i když jsem před těmito dvěma R a C psal "Bože, kdybyste pořád někoho nebrali za slovo..." To je potom stejé, jako když se kluka zeptám: "Co bylo dneska ve škole?" A on mi řekne: "Nic." A pak z něj (nebo z někoho úplně jinýho) třeba vypadne, že dostal dva bůry a když mu připomenu jaho slova, že nic nebylo, odpoví: "Neptal si se na známky, ale co bylo ve škole..." To bych střílel. Asi nemáte, pánové, ratolesti a věřím, že by Vás takové pubertální kecy sraly a věřte, že jednou srát budou, a mě někdy přijde, že si tady píšou duchem stejný caparti, jako je ten můj syn. Nemluvím prosím Vás o Vás, risane, ladisi, Luboši, D_A, Lubomíre, luciane, svičkaři, Michale Heky a Jendo, pouze dávám malý všeobecný příklad toho, o co mi v mém původním dvouřádkovém textu šlo. A namísto toho se tady hádám a řeším tady takovou blbost jako je správnost Eccory :-). Seru Vás? Takhle jsem to myslel i prvně, ale přečtěte si ještě jednou, co jsem napsal podruhé. Tím, že jsem celou věc nenapsal do uvozovek, abych Vás vyvedl z přesvědčení, že nevím, jak se to píše, jsem se jenom chtěl přesvědčit, jestli si něco nevezmete z mých slov a já jen zjistil, že ne a řešili jste stejnou píčovinu s někým jiným, jako byste se v životě nespletli a byli mistři světa. Já náhodou moc dobře věděl, jak se ecorra píše, to bych se asi nedostal na ty webové stránky, o kterých byla řeč, protože jsem na nich už byl několikrát, a pro jejich funkčnost, která byla vždy bez problému stačilo jen málo - dvě R! A to jsem udělal... bla, bla, bla. Tak já doufám, že má odpověď stačila a sám jsem teď zvědav, na co se mě ještě zeptáte. Hezký zbytek neděle, kdybych se tu snad neobjevil ještě dnes.

Re: Ekora
Autor: ladis (IP zapsáno)
Datum: 30.10.2005 11:06

Wally, pořád tomu nerozumím. risan odpověděl hned v prvním příspěvku a to docela přesně. Že si to někdo bere osobně, to je jiná. Když Jenda na netu nic nenašel, patrně hledal a dá se předpokládat, že hledat umí. Jen hledal špatné slovo. A že ho odpověď nasrala mi je úplně jedno, nejsem technická podpora. Tím, že nám sem pořád cpeš dvě C místo dvou R řešíš stejné hovno jako my a asi Tě to baví. No, ať to čtu, jak to čtu (Tvoje problémy s výchovou dětí mě fakt nezajímají), stále to nedává smysl.

> Bože, kdybyste pořád někoho nebrali za slovo a radši napsali ww.eccora.com, uděláte mnohem líp. Jako bych tu do někoho jebal, že neumí psát velká písmena, háčky a čárky. Tak se radši zklidněte.

Omlouvám se, ale moje inteligence nedosahuje takových výšin, abych pochopil, že mnohem lepší by bylo uvést špatnou adresu. A na to bych se chtěl zeptat. Čím by bylo lepší, kdybychom (já, risan, Luboš, D_A, Lubomír, lucian, svičkař, Michal Heky) radši napsali (pravděpodobně - neboť Jenda nenapsal co hledá; můžeme se to pouze domýšlet) chybnou adresu firmy? To je totiž to, co jsem z Tvého původního dvouřádkového textu vůbec nepochopil.


Re: Ekora
Autor: Michal Heky (IP zapsáno)
Datum: 30.10.2005 19:54

Wally -- to je zajímavé, píšeš, že tu je plno lidí, co neumí psát, a sám tu mastíš jednu hrubku za druhou. Jak typické ;-)

A dále... již v první reakci na Jendův dotaz mu risan odpověděl tak, že Jenda asi požadované stránky našel. Tak o co tu jde?

A to, že je Jenda nezdvořák a že místo toho, aby poděkoval, tak nás zde šmahem uráží, to ti je jedno, viď...

Re: Ekora
Autor: D_A (IP zapsáno)
Datum: 31.10.2005 08:24

Wally, nepochopil jsi. Pokud jde o mne, tak než takového tátu, ústav by byl lepší volba. Tohle je přece zcela standardní dětská odpověď.

Re: Ekora
Autor: Wally (IP zapsáno)
Datum: 04.11.2005 16:12

Pánové, omlouvám se za pozdní vstup. Pořád se hádáme dokola o tom samém. Vy mi říkáte, že jsem nepochopil Vás a já zase, že Vy mě. Myslím, že čím delší odpověď, tím hůře. Ale pro všechny. Ptám se Vás na otázku. Když se Vás někdo zeptá: "Nemáte kontakt na Ekoru?" A přitom všichni víte, o jakou Ecorru jde, proč zkrátka neodpovíte: "www.ecorra.com" a ryjete do týpka s tím a oným a přitom všichni jsme lidi a nikdo z Vás určitě nemůže říct, že je neomylný. Tedy, jestli tu mezi námi není nějaký Bůh? Jen na tomto webu toho na Vás určitě musí být, stejně jako na mě v poslední odpovědi, mluvíte-li o nespisovných výrazech, kterým se ale neříká hrubky popř. překlepům na klávesnici... Odpovězte, prosím.

Zbytek, který byl napsán radší nebudu řešit (výchova dětí, o které D_A nemá ani páru - hlavně nevím, proč posledně píšeš takovou věc, asi jsi v dospělosti ve stejném rozkvětu jako můj pubertální synek - to tě lituji), protože to bychom se tu mohli hádat do Vánoc a déle, obzvlášť, když se sem podívám tak jednou za týden.

Ale ještě pro Michala Hekyho: nepopřeš zkrátka to, že tomu popichování se dalo vyhnout jednoduše - zprubnout a odpovědět zároveň. Proč ne? To, že si z jeho chyby udělal risan a Luboš prdel a neodpověděli je věc jedna a to, že se Vás Jenda "nezdvořácky urážel" věc druhá. Potom, co Vám napsal ty dva "hnusné" řádky se na toto vlákno a myslím, že na celý tratraklubbrno už asni nepodíval, takže těžko už ví, že mu nějaký Wally napsal Ekoru jako Eccora a risan vzápětí napsal už správný kontakt. A na tvojí odpověď, že to už je jeho blbost, že se nepodíval bych odpověděl, proč by se díval, akorát by se tu dověděl další peprnosti. Takže se ani nemohl omluvit a myslím, že by byl vůl, kdyby to udělal, protože risan s Lubošem ten nepatrný rozpol vyvolali - i když, Jenda ho určitě umocnil svojí přehnanou reakcí. A myslím, že kdybych do toho nevkročil, tak by ho ještě pár lidí nějak popíchlo. Takhle popichujete mě... :-).

Ale už zase kecám, končím a těším se na reakce :-), protože jsem zvědavý, jestli budeme příští týden už počtvrté (?) řešit stejnou věc.

Re: Ekora
Autor: risan (IP zapsáno)
Datum: 04.11.2005 18:37

No budeme, Wally, řešit stejnou věc počtvrté ještě dnes. Protože Ty máš představu, že máme pochopit Tebe a ani na chvíli nepřipustíš, že bys třeba mohl pochopit Ty nás. Poučuješ nás tady teď všechny jako malé kluky, i tátu od dvou dětí D_A (kterého, jako většinu lidí zde, znám osobně a myslím, že je dobrý táta), takže kdo ví, jak to s těmi bohy nakonec je.

Nevím, co se Ti na mojí první odpovědi Jendovi nezdá, já jsem mu totiž náhodou poradil. Jen se na to znovu pořádně podívej. V mé odpovědi se totiž objevuje správný název té firmy, kterou podle Tebe Jenda hledal (a já bych za to ruku do ohně tedy na rozdíl od Tebe nedával).

Takže Jenda dostal ode mne radu: název firmy "Ecorra". Tohle by mu mělo víc než stačit. Jak už Ladis napsal, předpokládáme, že Jenda umí zadat slovo do vyhledávače, zadá tedy, co jsem tam napsal já, totiž "Ecorra", vypadne mu kontakt a má to.

Dále jako mnozí ostatní nechápu, proč jsi Jendu chtěl doblbnout tím, že jsi napsal název "Eccora". Nyní to vysvětluješ tak, že jsi kohosi chtěl zkoušet (jinými slovy, dělat si z někoho srandu - není to náhodou to, co nám vytýkáš?). To ale vypadá poněkud překombinovaně. Protože se stavíš za chytrého, jistě víš, čemu se říká Occamova břitva. No a podle ní je nejblíž pravdě nejjednodušší vysvětlení - že totiž taky houby víš, jak se ta firma jmenuje. Podobně jako Jenda, no a tak jej z kolegiality hájíš.

Re: Ekora
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 04.11.2005 18:42

Ani doteď jsme se nedověděli, jakou tu "ekoru" Jenda vlastně hledal a za jakým účelem, tak nevím, o čem tu ta další diskuze je...?

No nic, tak aby to zdejší hledání kontaktů mělo aspoň nějaký smysl, já třeba hledám tu firmu, či soukromou osobu, co konkuruje či konkurovala Ecořře (ne Eccoře, ani Ekoře) ve výrobě těch lišt do oken vozů T2-603. Tak teď se ukažte! :-)

Re: Ekora
Autor: Michal Heky (IP zapsáno)
Datum: 04.11.2005 22:07

Ach jo. Wally, tys mně napsal: ,,nepopřeš zkrátka to, že tomu popichování se dalo vyhnout jednoduše - zprubnout a odpovědět zároveň"

Člověče, hnedka první reakce na Jendův totaz ho, pokud má Jenda mozek, navedla k cíli. Všiml jsi si toho vůbec???


Re: Ekora
Autor: Lubomír (IP zapsáno)
Datum: 05.11.2005 19:47

Rišan odpověděl přesně? Tak to asi ne! Přesná odpověď je: Jendo pokud hledáš ECORRU, co dělá Tatry koukni tam..... a ..... tam.


Zbytek psaného slova by byl zbytečný. Jsou to jen tlachy. Ale to Rišane neznáš, nato jseš moc velkej hnidopich. Velice rád bych se mýlil.

Lubomír

Re: Ekora
Autor: Tomas (IP zapsáno)
Datum: 06.11.2005 00:38

Lubomire, tak ja neviem, ale presne to tam risan napisal ;-)

Jdi na stránku: 12Následující
Aktuální stránka: 1 z 2


Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.
This forum powered by Phorum.